Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cursa aeriană Chișinău–Milano, în întârziere, din cauza grevei de 8 Martie

© Sputnik / Сергей Пивоваров / Accesați arhiva multimediaРабота аэропорта
Работа аэропорта - Sputnik Moldova
Abonare
Sărbătoarea 8 Martie le aduce unor moldoveni surprize neplăcute. Este vorba de cei care intenționau astăzi să ajungă pe calea aerului în Milano, Italia.

CHIȘINĂU, 8 mart — Sputnik. Aeronava pe Chișinău-Milano care urma să decoleze astăzi la 13:30 din capitala țării noastre a rămas la sol din caza grevei care are loc în aeroportul din Milano. Informația a fost confirmată pentru corespondentul Sputnik Moldova de către biroul de informații a Aeroportului Internațional Chișinău.

Transportflugzeug An-26 - Sputnik Moldova
Rusia
Catastrofă aviatică: Un avion rusesc AN-26 s-a prăbușit în Siria - detalii

Deocamdată autoritățile aeroportuare nu pot să spună când avionul va decola spre Italia.

Joi, în ajunul zilei de 8 Martie, sindicatele din Milano au anunțat grevă generală în susținerea drepturilor femeilor care muncesc. Cei care participă la grevă afirmă că ei protestează împotriva abuzurilor și violenței la care sunt supuse femeile din partea bărbaților, hărțuirii sexuale și a șantajului la lucru și închiderea organizațiilor neguvernamentale ale femeilor.

Din cauza acestei greve, în Roma, Torino și Milano a fost închis metroul, nu funcționează nici transportul public municipal.

Compania aviatică Alitalia a avertizat că este posibil ca unele curse să fie anulate. La fel a procedat și întreprinderea ce gestionează căile ferate.

Fluxul de știri
0