Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Catastrofă aviatică: Un avion rusesc AN-26 s-a prăbușit în Siria - detalii

© Sputnik / Igor Sarembo  / Accesați arhiva multimediaTransportflugzeug An-26
Transportflugzeug An-26 - Sputnik Moldova
Abonare
În Siria s-a prăbușit un avion militar de transport An-26, la bordul căruia se aflau 32 de persoane.

CHIȘINĂU, 6 mart — Sputnik. Un avion militar  de transport An-26 s-a prăbușit în Siria, anunță Ministerul rus al Apărării.

Potrivit informațiilor disponibile, la bordul navei se aflau 26 de pasageri și șase membri ai echipajului. Nicio persoană nu a supraviețuit.

Accidentul a avut loc în timpul aterizării pe aerodromul din Khmeimim, aproximativ la ora 15:00, ora Moscovei. Nava aeriană s-a prăbușit cu 500 de metri până la pista de aterizare.

Potrivit unor ipoteze preliminare, catastrofa aviatică s-ar fi produs din cauza unor defecțiuni tehnice. Ministerul rus al Apărării a specificat că nu a fost un atac asupra avionului. O comisie urmează să elucideze toate circumstanțele producerii tragediei, cu participarea Procuraturii Militare Generale.

Catastrofă aviatică în Rusia: La bord, 71 de persoane>>>

Avionul militar An-26 este destinat transportării unor încărcături la distanțe mici și medii, precum și a persoanelor, pe băncile instalate de-a lungul bordului.

Fluxul de știri
0