Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia: Noua instalație nucleară și informația despre ea

© Sputnik / Grigori Sysoev / Trecere la banca de fotografiiDiscursul lui Putin în fața Adunării Federale
Discursul lui Putin în fața Adunării Federale - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Instalația dezvoltată de inginerii ruși are o eficiență fantastică și mai multe aplicări militare.

CHIȘINĂU, 5 mart — Sputnik. Testările propulsorului nuclear compact pentru rachete cu aripi și aparate submergibile autonome au fost finalizate, transmite RIA Novosti cu trimitere la o sursă militar-diplomatică.

Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a anunțat care este principala amenințare pentru Rusia

Potrivit ei, anterior Moscova a transmis Occidentului, în repetate rănduri, semnale privind inutilitatea tentativelor de a neutraliza potențialul ei strategic cu ajutorul sistemelor antirachetă.

În acest scop chiar a fost organizată o scurgere de informație despre dezvoltarea în Rusia a unui propulsor pentru aparate submergibile cu rază nelimitată de acțiune.

Totul s-a făcut în ideea de ”a readuce partenerii noștri cu picioarele pe pământ și a-i determina să procedeze la discutarea condițiilor de asigurare a securității globale”.

Acum Occidentul este în situația de a recupera handicapul — ”cu toate consecințele de rigoare, mai ales pentru buzunarele contribuabililor”.

Fluxul de știri
0