Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a anunțat care este principala amenințare pentru Rusia

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaЕжегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию
Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele rus, Vladimir Putin, a anunțat în cadrul mesajului său adresat Adunării Federale care este principala amenințare la adresa Rusiei.

CHIȘINĂU, 1 mart — Sputnik. În opinia președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, principala amenințare pentru Rusia este ”întârzierea în dezvoltare”.

”O astfel de situație trebuie prevenită, prin asigurarea unui dinamism în dezvoltare”, a declarat Vladimir Putin în cadrul mesajului său adresat Adunării Federale.

RS-28 Sarmat - Sputnik Moldova
Rusia
Anunțul bombă făcut de Putin - Arma rusească împotriva sistemului american antirachetă

Potrivit liderului de la Kremlin, această încetinire în dezvoltare reprezintă principala amenințare și este principalul inamic al Rusiei.

”Este o boala cronică și severă care ne subminează și ne distruge corpul din interior", a subliniat Putin.

De asemenea, președintele rus a accentuat că nu trebuie să existe vreun impediment pentru a păși înainte cu încredere, afirmând că „noi înșine trebuie să ne determinăm viitorul".

Fluxul de știri
0