Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Vremea ne aduce o mare surpriză până la sfârșitul săptămânii

© Sputnik / Евгений ПанасенкоДятел
Дятел - Sputnik Moldova
Abonare
După frigurile năprasnice care le suportăm astăzi, mult prea aspre pentru începutul verii, până la sfârșitul săptămânii, vom avea vreme frumoasă și chiar +16 grade Celsius în termometre.

CHIȘINĂU, 05 mart — Sputnik. De marți, gerul se mai înmoaie, astfel că noaptea vom avea nu —10… —14 grade Celsius în termometre, ci doar —2… —7 grade Celsius. Iar ziua, în sudul țării vor fi înregistrate maxime de +6 grade Celsius, la centru +5 și la nord de +4.

Vasile Șarban - Sputnik Moldova
În curând vom avea noi soiuri de fructe și legume: Încălzirea globală e de vină

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, de marți până duminică, vremea se va încălzi constant.

Joi, în data de 8 martie, vom avea ziua +5… +8 grade Celsius în nordul țării, +6… +9 grade Celsius în centru și +7… +10 în sudul Republicii Moldova. joi, în raioanele de nord ale țării va ploua, la centru cerul va fi înnourat, iar la sud vom va fi doar parțial înnourat, pe alocuri va ieși soarele. Joi vântul va sufla de la nord la Vest, așa că va fi prea răcoare pentru a ieși la iarbă verde de 8 Martie.

Sâmbătă și duminică temperaturile vor fi și mai generoase. Ziua ele vor oscila între +9… +16 grade Celsius, iar noaptea 0… +16 grade Celsius. Doar că în raioanele de nord și de centru ale țării va ploua, iar în cele de sud vom avea cerul parțial noros.

Fluxul de știri
0