Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată câți bani le dau proxeneții francezi moldovencelor care se prostituează în Paris

© Photo : PixabayProxenetism
Proxenetism - Sputnik Moldova
Abonare
Un francez va fi judecat pentru că a convins o tânără din Moldova să plece la Paris să se prostitueze.

CHIȘINĂU, 1 mart — Sputnik. Un cetățean al Franței va fi judecat pentru că a convins o moldoveancă să meargă la Paris și să se prostitueze.

Fata trebuia să presteze servicii sexuale pentru 55 de euro pentru fiecare client, informează Procuratura Generală.

Copil - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: Câți elevi din Moldova au fost supuși violențelor și abuzurilor sexuale

Potrivit oamenilor legii, în luna ianuarie 2018, după ce a făcut cunoștință pe o rețea de socializare cu o tânără de 19 ani din Capitală, inculpatul, împreună cu un cetățean al Republicii Moldova, s-au întâlnit cu victima într-un local din Chișinău.

Aflând despre situația materială proastă a tinerei, cetățeanul francez i-a promis fetei că are șansa să-și schimbe viața dacă îl va urma la Paris, unde ar fi trebuit să presteze servicii sexuale contra 55 de euro per client, iar complicele său moldovean era să-i asigure paza.

Tânăra a acceptat oferta, iar inculpatul i-a procurat bilet de avion pe cursa Chișinău — Paris. Călătoria însă nu a avut loc, deoarece francezul a fost reținut de poliție.

Caz șocant: O moldoveancă a făcut-o pe alta roabă sexuală în Turcia>>>

Procurorii au acumulat probe care confirmă faptul că cei doi au mai racolat fete pentru a se prostitua în Franța. În prezent, inculpatul este cercetat în stare de arest, iar complicele acestuia — cetățean al Republicii Moldova, a fost anunțat în căutare internațională.

Dacă vor fi găsiți vinovați, infractorii riscă privațiune de libertate de la patru până la șapte ani.

Fluxul de știri
0