Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Revin anii '90: Un fost membru al grupărilor „Patron" şi „Karamalak", rănit la Botanica

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaTrăgător, armă, focuri de armă
Trăgător, armă, focuri de armă - Sputnik Moldova
Abonare
Focuri de armă în plină stradă la Botanica - o persoană a fost rănită.

CHIȘINĂU, 1 mart — Sputnik. Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost împușcat aseară în regiunea mâinii de către o persoană necunoscută.

Cazul a avut loc în jurul orei 19:00. Potrivit oamenilor legii, victima este locuitor al municipiul Chișinău. Bărbatul are antecedente penale și se află în vizorul Poliției.

26-летие со дня основания специальной бригады «Фулжер» - Sputnik Moldova
Societate
De Crăciun, în Capitală: Schimb de focuri cu un mort doar pentru un scuipat

Deocamdată, nici agresorul și nici arma din care a fost efectuată împușcătura nu au fost identificate. Victima este în afara oricărui pericol.

La moment, procurorii PCCOCS în comun cu Poliția Națională investighează cazul.

Unele surse media au declarat că este vorba despre reglări de conturi, iar victima face parte dintr-o grupare criminală.

Astfel, potrivit Impact TV, care face referire la surse anonime, ar fi vorba despre un omor la comandă, iar victima este o persoană bine cunoscută printre interlopi: anterior a făcut parte din grupările criminale „Patron" şi „Karamalak". Bărbatul este cunoscut în lumea criminală ca fiind alias „Ciuma".

 

 

Fluxul de știri
0