Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: o armată puternică asigură o dezvoltare pașnică a țării

© Sputnik / Алексей Никольский / Trecere la banca de fotografiiЦеремония вручения государственных наград, приуроченная к празднованию Дня защитника Отечества
Церемония вручения государственных наград, приуроченная к празднованию Дня защитника Отечества - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Evoluția progresivă este posibilă doar cu condiția existenței unei armate puternice, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 23 feb — Sputnik. Forțele armate puternice asigură o dezvoltare durabilă și progresivă a țării, stabilirea relațiilor pe arena internațională, însă odată cu slăbirea lor apar amenințări și provocări de care nici nu am fi bănuit în trecut, a declarat președintele Vladimir Putin în cadrul ceremoniei de înmânare a distincțiilor de stat la Kremlin.

Russian President Vladimir Putin and US President Donald Trump, right, are seen here ahead of the first working meeting of the Asia-Pacific Economic Cooperation leaders - Sputnik Moldova
Casa Albă oferă detalii: Convorbirea telefonică Trump-Putin

"Într-adevăr, când armata și flota, forțele armate sunt autosuficiente, puternice și dezvoltate, atunci există toate condițiile pentru o dezvoltare pașnică a țării, pentru o dezvoltare progresivă, pentru relații stabile pe arena internațională. Se creează senzația că așa a fost întotdeauna și așa este normal", a spus Putin

„Dacă forțele armate vor slăbi, vor apărea probleme de care nici nu ne-am fi imaginat în trecut", a adăugat președintele.

Liderul de la Kremlin a menționat că forțele armate ale Federației Ruse se află într-o continuă dezvoltare. ”În ultimii ani, armata rusă a înregistrat o nouă dinamică a dezvoltării, anume acea de care are nevoie Patria", a spus Putin, mulțumind militarii pentru serviciul adus țării.

Fluxul de știri
0