Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Doi moldoveni, reținuți în regiunea Leningrad, Federația Rusă

© GPНаручники
Наручники - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat și o femeie din Republica Moldova, care s-au stabilit în regiunea Leningrad, au manifestat un comportament neadecvat. Drept rezultat, ei au fost reținuți și mare le-a fost surpriza polițiștilor când au aflat că sunt dați în căutare federală.

CHIȘINĂU, 27 feb — Sputnik. Locuitorii orășelului Miciurinsk, raionul Prioziorsk, regiunea Leningrad, Federația Rusă, au predat poliției două persoane din Republica Moldova. Potrivit presei ruse, cei doi, un cuplu, de fapt, locuiau ilegal acolo și aveau un trecut criminal „glorios".

Denunțul a fost făcut la poliție duminica trecută.

Кулак - Sputnik Moldova
Rusia
Bestie cu chip de om! Un moldovean a fost la un pas de a-și ucide propriul copil

Locuitorii din Miciurinsk au comunicat că cei doi străini nu au viză de reședință și duc un mod de viață dubios. Ei au fost reținuți și verificați în baza de date a MAI. S-a dovedit că bărbatul de 49 de ani și femeia de 38 de ani nu au viză de reședință și sunt dați în căutare federală din luna mai 2016. Mai mult, acest cuplu este căutat de Ministerul Justiției al Republicii Moldova pentru comiterea tâlhăriei în componența unui grup criminal.

La momentul de față cei doi se află în izolatorul pentru reținuții și urmează să fie investigați. După care vor fi extrădați. Deocamdată, pe numele lor a fost întocmit un proces-verbal „pentru încălcarea regulilor de aflare a cetățenilor străini pe teritoriul Federației Ruse".

Fluxul de știri
0