Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Bestie cu chip de om! Un moldovean a fost la un pas de a-și ucide propriul copil

Abonare
Un bărbat din Moldova a fost reținut la Sanct Petersburg pentru că i-a cauzat leziuni corporale propriului fiu.

CHIȘINĂU, 20 feb — Sputnik. La Sankt Petersburg se desfășoară investigații legate de vătămarea corporală a unui minor.

Surse media din Rusia au comunicat că un cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 28 de ani și-a lovit intenționat fiul minor cu o tigaie încinsă.

Totodată, bărbatul l-a mai și bătut de copil. Cazul a avut loc duminică, într-un apartament din Krasnoe Selo, o suburbie a Sankt Petersburgului.

Pe numele bărbatului a fost intentat un dosar penal conform articolului din Codul penal al Rusiei „Amenințarea cu moartea sau pricinuirea unui grav prejudiciu sănătății".

Пленарное заседание Госдумы РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Rusia: violența în familie nu va mai fi pedepsită penal

Copilul a fost internat în spitalul din localitate cu arsuri de gradul doi pe degetele de la mâna stângă. Totodată, s-a constatat că băiatul avea contuzii ale țesuturilor moi pe fese. În cele din urmă, minorul a fost externat, starea lui fiind satisfăcătoare. Medicii i-au prescris tratament ambulatoriu.

Tatăl victimei a fost escortat la secția de poliție pentru a da explicații. Se știe că, oficial, bărbatul este șomer.

„Pe parcursul investigațiilor, Procuratura va da o apreciere juridică a activității subiecților responsabili pentru profilaxie, precum și acțiunilor reprezentanților legali ai minorului. În funcție de rezultatele verificărilor, va fi luată decizia privind aplicarea măsurilor de urmărire penală", a precizat serviciul de presă al procuraturii din Sankt Petersburg.

Fluxul de știri
0