Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Gerul se întețește în Moldova. Meteorologii au actualizat avertizarea de frig polar

© Sputnik / Мария Никитич / Accesați arhiva multimediaСильные морозы
Сильные морозы - Sputnik Moldova
Abonare
În Moldova va fi mai frig ca niciodată în această iarnă, meteorologii și-au reînnoit avertizarea de cod galben de frig extrem pe întreg teritoriul țării.

CHIȘINĂU, 27 feb – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a actualizat astăzi, la ora 10:00, avertizarea meteo de schimbare bruscă a vremii. Meteorologii au emis un nou cod galben de valuri de frig pe întreg teritoriul țării. 

Circulaţie dificilă din cauza ninsorii - Sputnik Moldova
Societate
Vremea face ravagii. Peste 200 de elevi nu au putut merge la școală

Astfel, de astăzi și până pe data de 3 martie, Moldova se va afla sub asediul unui val de frig polar. În unele raioane din nordul țării se anunță temperaturi de minus 23 de grade în noaptea de 28 februarie spre 1 martie. 

Vremea se schimbă radical. Meteorologii au emis cod galben de ninsoare și lapoviță>>>

Potrivit meteorologilor, valul de frig a fost generat de pătrunderea pe teritoriul Republicii Moldova a maselor de aer rece de origine arctică. Până pe data de 3 martie, temperatura medie a aerului se prevede cu 10-12 grade Celsius mai scăzută față de normele climatologice.

 

 

Fluxul de știri
0