Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție: Moldovenii din Marea Britanie pot obține fonduri nerambursabile

© Sputnik / Dmitry Parshin / Accesați arhiva multimediaTower Bridge over the river Thames in London. (File)
Tower Bridge over the river Thames in London. (File) - Sputnik Moldova
Abonare
Moldovenii din Marea Britanie cu cetățenie română care vor să-şi deschidă o afacere sau să-şi dezvolte afacerea pot obţine fonduri nerambursabile atât de la Guvernul britanic, cât şi de la organizaţii care ajută antreprenorii. Iată care sunt condiţiile și pașii c are trebuie făcuți pentru a obține acești bani.

BUCUREŞTI, 27 feb — Sputnik, Doina Crainic. Fondurile nerambursabile sunt acordate atât de Guvernul Marii Britanii, cât şi de organizaţii care ajută antreprenorii mici şi mijlocii.

Николай Чубук - Sputnik Moldova
Suport financiar nerambursabil de până la 350 de mii de dolari pentru fermieri

În funcție de domeniul de activitate, de planul de afaceri, de statutul tău actual și perspectivele viitoare, afacerea ta se poate califica pentru obținerea unui grant din partea guvernului.

Condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a putea beneficia de aceşti bani nerambursabili sunt, potrivit Ziarul Românesc UK, următoarele:

— fondurile sunt destinate afacerilor mici și mijlocii, astfel, dacă afacerea ta are un rulaj de 10 milioane de lire sterline, nu te califici;

— trebuie să cunoști procesul de aplicare, să îndeplinești toate regulile și criteriile înainte de a aplica, astfel încât să fii sigur că vei putea accesa fondurile nerambursabile.

Poţi apela şi la un expert care te poate consilia în acest sens, spunându-ţi dacă afacerea ta are şanse să obţină fonduri și ghidându-te pe tot parcursul procesului de accesare a acestora.

Una dintre aceste companii este Wedo Accounting care are experiență în special cu companiile deținute de persoane din Europa de Est. Această companie garantează că, dacă nu reușiți să obțineți fonduri nerambursabile, nu mai plătiți serviciile prestate.

De asemenea, pentru mai multe detalii, puteți contacta Wedo Accounting la 0208 901 2917 sau la adresa de email info@wedoaccounting.co.uk.

Fluxul de știri
0