Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noul director al SIS a prezentat în Parlament cererea de demisie

© Sputnik / Miroslav RotariVitalie Pîrlog
Vitalie Pîrlog - Sputnik Moldova
Abonare
Directorul SIS, numit în funcție în data de 21 decembrie 2017, a depus în Parlament cererea de demisie. Vezi care este motivul.

CHIȘINĂU, 20 feb – Sputnik. Vitalie Pârlog solicită Parlamentului inițierea procedurilor privind demisia din funcția de director al Serviciului de Informații și Securitate. Cererea de demisie a fost depusă la Parlament, luni, 19 februarie. Informația a fost confirmată de serviciul de presă al forului legislativ. 

Парламент - Sputnik Moldova
Politică
Parlamentul Republicii Moldova a numit un nou director la SIS

”Opțiunea de a mă retrage din funcția de director al SIS și de a activa în continuare doar pe dimensiunea INTERPOL are la bază dorința de a continua acele reforme importante la inițierea cărora am coparticipat în Comisia de Control al Fișierelor INTERPOL”, menționează Vitalie Pârlog în cererea sa.

Cererea de demisie este în proces de examinare de Comisia Juridică, Numiri și Imunități.

Vitalie Pârlog a fost numit de Parlament în funcția de director al Serviciului de Informații și Securitate, pentru o perioadă de cinci ani, la 21 decembrie 2017.


Fluxul de știri
0