Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum a reacționat Băsescu la vestea despre sarcina Elenei Udrea

© Photo : Facebook / Elena UdreaTraian Băsescu și Elena Udrea
Traian Băsescu și Elena Udrea - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a răspuns la întrebarea jurnaliștilor despre sarcina Elenai Udrea și a fiicei sale

CHIȘINĂU, 20 feb — Sputnik. Săptămâna trecută s-a aflat că fosta consilieră a ex-președintelui Traian Băsescu și care îi datorează ascensiunea politică, Elena Udrea, așteaptă gemeni.

Traian Băsescu - Sputnik Moldova
Anunț important făcut de Traian Băsescu, chiar cu puțin timp în urmă

Într-o intervenţie telefonică la România TV, fostul președinte al României a fost întrebat dacă este doar o coincidenţă faptul că fiica sa a rămas însărcinată pentru a treia oară în aceeaşi perioadă cu Elena Udrea.

„Nu ştiu, nu mă amestecaţi în problemele doamnei Udrea", a reacționat Băsescu.

Informat că Elena Udrea va avea gemeni, el a completat "să dea Dumnezeu!", scrie stiripesurse.ro.

Fiica fostului șef de stat Elena Băsescu va deveni peste câteva luni mamă pentru a treia oară, iar cel care va deveni din nou bunel a declarat că este fericit.

Prietena lui Traian Băsescu este însărcinată>>>

"Eu sunt foarte bucuros. (…) Ştiu ce va fi, dar aşa cum am respectat de două luni dorinţa fiicei mele, nu o să mă apuc eu să spun. Sper la un echilibru: sunt doi nepoţei, să vedem. Eu am văzut mesajul fiicei mele şi mă tem că s-a lecuit de nunţi. I-a ajuns una. Ioana avea şi ea planificat un al doilea copil, dar având un proces, deocamdată aşteaptă să se termine procesul", a mai spus Traian Băsescu, potrivit aceleiași surse.

Fluxul de știri
0