Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anunț important făcut de Traian Băsescu, chiar cu puțin timp în urmă

© AFP 2024 / THIERRY CHARLIERTraian Băsescu
Traian Băsescu - Sputnik Moldova
Abonare
La aproape doi ani de la divorțul de Bogdan Ionescu, mezina fostului președinte al României așteaptă cel de-al treilea copil împreună cu noul său iubit

CHIȘINĂU, 19 — Sputnik. Prilej de mare bucurie pentru ex-președintele român Traian Băsescu. Cu puțin timp în urmă, acesta a scris pe pagina sa de Fasebook că va deveni iarăși bunic.

„Mare bucurie! Anul acesta, se va naște cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aștept următorii nepoței!", notează Băsescu.

Concomitent, ceea ce nu pare deloc întâmplător, și Elena Băsescu a confirmat, tot pe Facebook, că în câteva luni i se va îndeplini dorința de a avea cel puțin trei copii.
Mezina fostul președinte îi ia ușor peste picior pe jurnaliștii care au făcut "marea descoperire":

Familia Băsescu, rușine cumplită — încă trei ani de pușcărie, sentință definitivă>>>

„Bravo! Vigilenții paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorința de a avea cel puțin trei copii", a scris Elena Băsescu.

Totodată, ea menționează că nu va urma și nunta cu noul său iubit, așa cum s-ar aștepta reprezentanții presei, pentru că a avut deja o experiență de acest gen și nu ar vrea s-o mai repete.

"Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveți parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experiență de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinți foarte buni pentru copilul nostru", precizează Elena.

Беременная - Sputnik Moldova
Prietena lui Traian Băsescu este însărcinată

Elena Băsescu a fost căsătorită timp de aproape patru ani cu Bogdan Ionescu, zis Sida, având cu acesta doi copii, o fetiță pe nume Sofia Anais și un băiețel pe nume Traian. Cuplul a divorțat în septembrie 2016.

Presa din România scrie că fiica cea mică a lui Traian Băsescu este într-o relație cu Cătălin Tomata, un tânăr din București, care deține un restaurant în Capitală.
"Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu", a mai adăugat Elena Băsescu în mesajul său.

Fluxul de știri
0