Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu este citată la CNA: Sunteți în drept să fiți asistat de avocat

© Sputnik / Miroslav RotariВыборы президента 2016 второй тур
Выборы президента 2016 второй тур - Sputnik Moldova
Abonare
Maia Sandu este atenționată că este obligată să se prezinte conform citației, iar în cazul în care va ignora citația procurorilor liderul PAS poate fi supusă amenzii judiciare sau aducerii silite.

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik. Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, este citată de procurori la Centrul Național Anticorupție. Sandu a fost invitată la audieri luni, 19 februarie. 

Протест у офиса PAS - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Susținătorii lui Șor au protestat la sediul PAS, condus de Maia Sandu

Ofițerul de urmărire penală din cadrul CNA i-a înaintat Maiei Sandu o citație în care îi explică că va fi audiată în calitate de martor referitor la nota analitică cu privire la tariful la gazele naturale. Sandu este chemată la audieri luni dimineața. 

În citație, Sandu este anunțată că este în drept să vină la CNA asistată de un avocat. 

Protest fără lideri sau de ce Sandu nu a vorbit în fața manifestanților>>>

În caz de imposibilitate de a se prezenta la CNA, Sandu trebuie să anunțe din timp la telefon ofițerul de urmărire penală, indicând motivul imposibilității de a se prezenta. 

Sandu este atenționată că este obligată să se prezinte conform citației, iar în cazul în care va ignora citația procurorilor, liderul PAS poate fi supusă amenzii judiciare sau aducerii silite.  


Fluxul de știri
0