Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Susținătorii lui Șor au protestat la sediul PAS, condus de Maia Sandu

© Sputnik / Miroslav RotariПротест у офиса "PAS"
Протест у офиса PAS - Sputnik Moldova
Abonare
Membrii și simpatizanții Partidului Șor au protestat în fața sediului central al partidului condus de Maia Sandu, fost ministru în Guvernul Filat

CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. Membrii și simpatizanții Partidului Șor au protestat sâmbătă, 20 ianuarie, în fața sediului de la Chișinău al Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de fostul ministru al Educației din Guvernele Filat și Leancă, Maia Sandu. 

Протест у парламента - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Protest fără lideri sau de ce Sandu nu a vorbit în fața manifestanților

Manifestanții au scandat lozinci anti-Sandu: ”Ajunge să spui minciuni”, „Jos Maia Sandu”, ”Maia, suntem sătui de poveștile tale”, ”Maia, noi nu-ți vom ierta micșorarea bugetului pentru învățământ”, ”Nu vom uita, nu vom ierta închiderea școlilor și terorizarea copiilor noștri”. 

Vicepreședintele Partidului Șor, Marina Tauber, a declarat că Maia Sandu și acoliții săi au fost în echipa lui Vladimir Filat, care astăzi stă în închisoare pentru acte de corupție. 

”Cei care au fost alături de Filat nu se pot prezenta ca patrioți și apărători ai acestei țări. Toți au făcut parte dintr-o structură criminală”, a declarat Tauber. 

Participanții la miting au cerut tragerea la răspundere a Maiei Sandu pentru declarațiile mincinoase la adresa omului de afaceri și primarului orașului Orhei, Ilan Șor. 

Anterior, Sandu a afirmat că Ilan Șor, în calitatea sa de președinte al Consiliului de Administrație al BEM, a sustras sume mari de bani din sistemul bancar din Moldova. 


Fluxul de știri
0