Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Ce a pățit un tânăr îmbrățișat pătimaș de o doamnă în troleibuz

© Sputnik / Асатур ЕсаянцЭльмира (Эмма) Манян, единственная женщина-водитель троллейбуса в Ереване
Эльмира (Эмма) Манян, единственная женщина-водитель троллейбуса в Ереване - Sputnik Moldova
Abonare
Este doamnă, are 45 de ani și suferă de obezitate, dar iată ce i-a făcut unui tânăr de 21 de ani chiar în troleibuz.

CHIȘINĂU, 17 feb — Sputnik. Ofițerii de investigații ai Secției Combaterea Infracțiunilor în Locurile Publice şi Transport Urban din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău au identificat şi reţinut o femeie în vârstă de 45 ani care este bănuită că ar fi furat un portmoneu din buzunarul unui tânăr, în timp ce se deplasa cu un troleibuz de pe linia 22. Doamna este originară din Capitală și anterior a fost judecată pentru infracțiuni patrimoniale.

Necunoscuta ce apare în imagini este căutată de ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău - Sputnik Moldova
Societate
E însărcinată, arată bestial și Poliția Capitalei o caută cu disperare – VIDEO

Tânărul de 21 ani este locuitor al orașului Ştefan Vodă. El a spus că în timp ce se deplasa în troleibuzul de pe linia 22, pe strada Ion Creangă, a constatat că i-a fost furat portmoneul, fără a observa când i-a fost scos acesta din buzunar.

Dar polițiștii au acționat operativ și au reținut-o pe respectiva doamnă, care în respectivul moment avea portmoneul la ea.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru pungășie. Codul Penal prevede pentru săvârșirea acestei infracțiuni pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 de lei la 17 000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0