Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

E însărcinată, arată bestial și Poliția Capitalei o caută cu disperare – VIDEO

© Photo : Direcţiei de Poliţie a mun.ChişinăuNecunoscuta ce apare în imagini este căutată de ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău
Necunoscuta ce apare în imagini este căutată de ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă te uiți cum arată, n-ai fi spun niciodată că ai în față o infractoare căutate de întreaga Poliție a municipiului Chișinău și care riscă 6 ani de pușcărie.

CHIȘINĂU, 8 sept — Sputnik. Ofițerii de investigații ai sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chişinău o caută cu disperare pe necunoscuta din imagine, ea fiind suspectată de escrocherie.

Filmul făcut public de Poliția Capitalei pe paga de internet a instituției o prezintă pe o tânără simpatică, într-o rochie roșie, care, din câte putem constata, este și însărcinată.

Potrivit polițiștilor, ea ar fi însușit prin înșelăciune și abuz de încredere bani în sumă de 10 000 lei şi un telefon mobil în valoare de 7 320 lei, de la o femeie în vârstă de 33 ani, originară din raionul Hâncești.

Potrivit declarațiilor victimei, anterior aceasta ar fi făcut cunoștință şi ar fi comunicat cu un tânăr pe reţelele de socializare, care ar fi rugat-o să-l ajute cu bani, pentru a perfecta actele de deplasare după hotarele ţării. Respectiv, victima s-a oferit să-l ajute cu bani, luând un credit de împrumut în acest scop. Ulterior, victima s-a întâlnit cu necunoscuta din imagini, care s-a prezentat drept ruda tânărului. Vi8ctima ei i-a oferit cele 10 000 lei şi telefonul mobil pentru legătură, întrucât individul i-ar fi spus că nu are posibilitate să se întâlnească personal cu ea.

În acest context a fost inițiată o cauză o penală pentru escrocherie, iar cetățenii sunt rugaţi să informeze Poliția Capitalei în cazul în care au recunoscut femeia îmbrăcată în rochie de culoare roşie. Informațiile pot fi comunicate la numerele de contact: 0 69619999 / 069150993. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Conform legislaţiei penale în vigoare, persoana pasibilă de comiterea infracţiunii de escrocherie riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 17 000 de lei la 27 000 de lei sau închisoare de la 2 la 6 ani.

Fluxul de știri
0