Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Miniștrii de Externe din Moldova și Rusia față în față. Subiectul care i-a unit

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова
Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Tudor Ulianovschi și Serghei Lavrov au discutat la Munchen despre necesitatea îmbunătățirii dialogului politic dintre Moldova și Rusia.

CHIȘINĂU, 17 feb — Sputnik. Ministrul moldovean al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut astăzi, 17 februarie, în marja Conferinței de securtitate de la Munchen, o întrevedere cu omologul său rus, Serghei Lavrov.

Сбор подписей в Симферополе в поддержку выдвижения В. Путина на президентских выборах - Sputnik Moldova
Rusia
Rusia va deschide în Moldova secții electorale suplimentare pentru alegerile prezidențiale

Potrivit MAEIE, cei doi oficiali au efectuat un schimb de opinii pe marginea subiectelor de actualitate de pe agenda relațiilor bilaterale moldo-ruse, accentuând necesitatea îmbunătățirii dialogului politic, în vederea identificării unor soluții reciproc avantajoase pentru avansarea cooperării în domenii prioritare.

De asemenea, a fost subliniată importanța continuării negocierilor în vederea identificării unei soluții politice pe marginea procesului de reglementare transnistreană, în baza respectării principiilor suveranității și integrității teritoriale a Republii Moldova.


Fluxul de știri
0