Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

De la Anticorupție, la președinția României: ”Șefa DNA a murit!”

Abonare
Un cunoscut jurnalist din România afirmă că Laura Codruța Kovesi nu mai acționează în calitate de șef al DNA, ci de politician

CHIȘINĂU, 17 feb — Sputnik. În contextul dezvăluirilor privind abuzurilE comise la DNA Ploiești, ziaristul român Ion Cristoiu a comentat pe blogul său conferința de presă susținută, miercuri, de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Șefa DNA a murit! S-a născut un om politic!", scrie Cristoiu chiar în titlul comentariului său de vineri.

În opinia jurnalistului, Laura Codruța Kovesi a convocat conferință de presă „nu în calitate de șef al DNA, ci în calitate de om politic".

"Oferte" sexuale în timpul unui interogatoriu la DNA>>>

"În realitate, Codruța Kovesi a convocat această conferință de presă nu în calitate de șef al DNA, ci în calitate de om politic și, mult mai important, de previzibil candidat la președinția României din partea Dreaptă a eșichierului politic", scrie Cristoiu pe blogul său.

Laura Codruța Kovesi - Sputnik Moldova
Kovesi, şefa Anticorupţie din România, ar putea ajunge în puşcărie

Referindu-se la conferința, jurnalistul spune că aceasta ar putea fi calificată drept un dezastru "dacă o raportăm pe Codruța Kovesi la postura de șef al DNA", însă a fost "o lovitură, o mare lovitură".

"Ea ne-a făcut cunoștință cu un om politic, desigur, un om politic român, care se adresează românilor, exploatându-le cu brio marile slăbiciuni, precum patima paranoică pusă în poziția față de oamenii politici, identificarea scenei politice cu scena unei chelfăneli de mahala, absența totală a spiritului critic, preferința bolnăvicioasă pentru slogane, pentru clișee, pentru repetarea lor papagalicească", concluzionează Cristoiu.

Laura Codruța Kovesi a subliniat în cadrul conferinței de presă că nu va intra în politică.

Fluxul de știri
0