Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Kovesi, şefa Anticorupţie din România, ar putea ajunge în puşcărie

© AP Photo / Vadim GhirdaLaura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi - Sputnik Moldova
Abonare
Un om de afaceri din România, care a demascat imensa fraudă Microsoft, a dezvăluit recent la un post de televiziune că există documente care pot să o bage în puşcărie pe Laura Codruţa Kovesi

CHIŞINĂU, 15 iul — Sputnik. Omul de afaceri Dragoș Rișcanu, afirmă că șefa DNA duce o bătălie pe viață și pe moarte în interiorul instituției, miza fiind chiar aceea de a nu ajunge ea însăși la închisoare, potrivit antena3.ro.

DNA - Sputnik Moldova
Jurnalist român: DNA ne întoarce la anii stalinismului românesc

Cunoscut pentru dezvăluirile sale din culisele afacerii Microsoft, acesta susține că Laura Codruța Kovesi a decis să ia dosarul Microsoft de la procuroarea Mihaela Iorga-Moraru, în urmă cu câteva luni, după ce aceasta ar fi refuzat să execute un şir de comenzi.

Rișcanu afirmă că Mihaela Iorga-Moraru are la moment documente pe care ar putea să le folosească pentru a o băga direct în puşcărie pe Kovesi, dar se declară convins că procuroarea nu va face acest lucru.

"Am afirmat asta pentru că vorbim de documente care se regăsesc la DNA, în dosarele pe care noi le avem acolo. Eu am făcut denunț referitor la Microsoft și la Uniunea Europeană, în anul 2005", a afirmat Dragoș Rișcanu.

Fluxul de știri
0