Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vom lua măsuri! Rusia acuză Occidentul de ingerință în alegerile prezidențiale

© Sputnik / Ilya Pitalev / Accesați arhiva multimediaRusslands Außenamtssprecherin Maria Sacharowa
Russlands Außenamtssprecherin Maria Sacharowa - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Oficialitățile ruse dispun de dovezi ale imixtiunii statelor occidentale în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din Rusia, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova.

CHIȘINĂU, 16 feb — Sputnik. Reprezentantul oficial al Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a anunțat că Moscova dispune de informații cu privire la tentativele unor state occidentale de a se amesteca în problemele interne ale Rusiei, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

Declarația a fost făcută joi, în cadrul unui briefing.

Dmitri Peskov, porte-parole du président russe - Sputnik Moldova
Rusia
De ce, de la o vreme, Putin a dispărut din spațiul public?

Zaharova a spus că situația nu este aceeași ca și în istoria cu ”acuzațiile legate de hackerii ruși atotputernici și o presupusă influență rusă asupra rezultatelor alegerilor în alte state”.

Potrivit ei, Moscova dispune ”de informații cu privire la cazuri concrete de imixtiuni distructive ale unor state occidentale în problemele noastre interne, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale".

Anterior, reprezentantul MAE a avertizat că în cazul tentativelor de a interveni în campania electorală prezidențială, Rusia va fi nevoită să întreprindă măsuri de răspuns împotriva inițiatorilor.

Fluxul de știri
0