Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

De ce, de la o vreme, Putin a dispărut din spațiul public?

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Accesați arhiva multimediaDmitri Peskov, porte-parole du président russe
Dmitri Peskov, porte-parole du président russe - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Presa nu putea să nu fie curioasă după ce a observat că sunt contramandate o serie de vizite și întâlniri ale liderului de la Kremlin

CHIȘINĂU, 14 feb — Sputnik. Președintele Rusiei încearcă să reducă la minimum aparițiile sale în spațiul public deoarece a contactat o răceală, a explicat Dmitrii Peskov, purtătorul de cuvânt al șefului de stat.

Agenda lui Putin a fost restrânsă, dar el continuă să lucreze la reședința din Novo-Ogareovo. Acolo, pe parcursul zilei, el va avea o serie de întrevederi și o discuție telefonică internațională.

​”Într-adevăr, a fost planificat că președintele va merge la Expoziția Realizărilor Economiei Naționale. Dar, știți deja, în legătură cu răceala el încearcă în aceste zile să minimizeze aparițiile în spațiul public”, a adăugat Peskov, citat de RIA Novosti.

Fluxul de știri
0