Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Primarii municipiilor Bucureşti şi Chişinău, întâlnire promiţătoare în România

© Photo : Primăria Municipiului ChișinăuGabriela Firea și Silvia Radu
Gabriela Firea și Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Specialiştii români pun umărul la consolidarea şi renovarea Maternităţii nr 1 din Chișinău, despre aceasta a anunțat primarul municipiului București, Gabriela Firea.

BUCUREŞTI, 15 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. „Semnez astăzi (14 februarie — n.n.), împreună cu doamna primar interimar al Chişinăului, Silvia Radu, un Program de Cooperare între Bucureşti şi Chişinău în domeniile cultură, educaţie şi sănătate", a anunţat primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Бутылки с вином - Sputnik Moldova
Surpriză: Grupul Purcari, la bursa din București

Cooperarea va viza mai multe domenii, printre care investiţiile sau consolidarea şi reconstrucţia unor obiective.

Silvia Radu, primarul Chişinăului, a declarat că oamenii de afaceri români şi, în special, bucureşteni, de bună credinţă, sunt aşteptaţi în capitala Republicii Moldova.

Aceasta i-a invitat „să îndrăznească să vină la Chişinău", spunând că au fost planificate proiecte nu numai în infrastructură, cât şi în dezvoltarea economică.

La rândul său, Gabriela Firea a declarat că specialiştii români vor merge la Chişinău pentru a ajuta la consolidarea şi reconstrucţia a două obiective. Şi anume, Maternitatea nr.1 şi Liceul „Mihai Eminescu".

„În perioada următoare, specialiştii din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti vor merge la Chişinău pentru perfectarea acestor programe", a precizat primarul general al Municipiului Bucureşti.

În data de 6 martie, primarul general al Municipiului Bucureşti se va afla la Chişinău, la invitaţia omologlui său.

Fluxul de știri
0