Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un om de afaceri arab va investi în domeniul construcțiilor din Moldova

© Facebook / Igor DodonÎntrevederea lui Igor Dodon cu omul de afaceri din Arabia Saudită Rashid S. Al-Rashid
Întrevederea lui Igor Dodon cu omul de afaceri din Arabia Saudită Rashid S. Al-Rashid - Sputnik Moldova
Abonare
Unui mare grup de companii din domeniul construcției din Arabia Saudită ar putea să construiască un complex sportiv multifuncțional în Moldova.

CHIȘINĂU, 14 feb — Sputnik. Președintele Igor Dodon a comunicat că omul de afaceri Rashid S. Al-Rashid din Arabia Saudită este extrem de interesat de Republica Moldova și ar fi dispus să investească în sectorul de construcții.

Potrivit lui Dodon, milionarul saudit "a manifestat un interes major pentru Republica Moldova", în special, pentru edificarea unor spitale, blocuri locative, magazine, hoteluri, etc.

Experţii schimbă placa: Locuinţele se vor scumpi în Moldova>>>

Șeful statului a avut o întrevedere cu Rashid S. Al-Rashid în cadrul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite, discutând cu acesta inclusiv "despre construcția unui complex sportiv multifuncțional în Republica Moldova".

"Am discutat despre construcția unui complex sportiv multifuncțional în Republica Moldova. În următoarele luni ne propunem să selectăm terenul, să finalizam elaborarea documentelor de proiectare, pentru a începe în termen optim construcția acestuia. Mi-am exprimat încrederea că proiectul respectiv va fi lansat curînd sub patronatul Președintelui Republicii Moldova", a precizat Dodon.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon și Altețea Sa Șeicul Mohammed bin Rashid Al-Maktoum - Sputnik Moldova
Arabii vor să investească în Republica Moldova. Iată în ce sectoare ale economiei

Totodată, la invitația președintelui Republicii Moldova, Rashid S. Al-Rashid va vizita țara noastră în lunile apropiate.

Omul de afaceri Rashid S. Al-Rashid este fondator și președinte al unui mare grup de companii din domeniul construcției, producerii energiei alternative, prestării serviciilor medicale, dezvoltării turismului, filantropiei, și altele. Acesta este membru al Comitetului Institutului Urban, consilier în Comitetul Arabiei Saudite pentru dezvoltarea țării și cel mai mare investitor în domeniul construcției parcurilor și zonelor de agrement din Dubai.

Fluxul de știri
0