Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Călătoria cu trenul din Chișinău spre Moscova se ieftinește cu 240 de lei

© Sputnik / Мирослав Ротарьпоезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi
поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Prețul la călătoria cu trenul din Chișinău spre Moscova și spre Sankt-Petersburg se ieftinește cu 240 de lei.

CHIȘINĂU, 8 feb – Sputnik. În perioada 12 februarie – 31 martie, toți pasagerii care optează pentru călătoriile cu trenul în cupeu pe cursele Chișinău – Sankt – Petersburg  și Chișinău – Moscova vor achita cu 11 și, respectiv, 12 procente mai puțin pentru bilet.

Ministerul Economiei și Infrastructurii a avizat pozitiv inițiativa CFM de reducere a coeficientului de indexare a tarifului de bază pentru biletele în vagoane cupeu, în scopul majorării fluxului de călători.

Tren Поезд - Sputnik Moldova
Societate
Ce s-a întâmplat după ce un ministru a urcat în trenul Chișinău-Ungheni

Începând cu 12 februarie și până la 31 martie, costul tichetului de călătorie pentru locul în compartiment pe destinația Chișinău – Sankt – Petersburg va scădea cu circa 240 de lei. Trenul de pe această cursă circulă în zilele impare ale lunii, la ora 22:14.

La fel, biletele pentru același tip de compartiment în trenul nr. 47, Chișinău – Moscova, care circulă în fiecare zi de marți, joi, sâmbătă și duminică, la ora 10:50, se vor ieftini cu circa 240 de lei, iar pentru garnitura cu nr. 341, care circulă zilnic, la 20:40 din Chișinău, acestea se vor micșora cu 210 lei.


Fluxul de știri
0