Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce s-a întâmplat după ce un ministru a urcat în trenul Chișinău-Ungheni

© Sputnik / Miroslav RotariTren Поезд
Tren Поезд - Sputnik Moldova
Abonare
Trenul Chișinău-Ungheni are, de astăzi, mai multe locuri disponibile. Garnitura a fost suplinită cu două vagoane.

CHIȘINĂU, 5 febr – Sputnik. Din 5 februarie, garnitura de tren de pe ruta Chișinău-Ungheni a fost suplinită cu două vagoane. Numărul de locuri pentru călători s-a majorat de la 520 la 752.

Кирилл Габурич - Sputnik Moldova
Societate
Ministrul care nu admite concesii: A zis că va face și a făcut

Potrivit Ministerului Economiei, schimbarea a venit ca răspuns la solicitările pasagerilor adresate direct ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici. Ministrul a călătorit săptămâna trecută cu trenul Chișinău-Ungheni. Gaburici a discutat cu pasagerii și cu angajații Căii Ferate problemele cu care se confruntă. Aceștia i-au solicitat ministrului să intervină, pentru a suplini numărul de vagoane, ținând cont că, în perioada de iarnă, fluxul de pasageri la transportul feroviar s-a majorat.

Anterior, trenul de pe cursa Chișinău-Ungheni avea o garnitură din 6 vagoane, dintre care 4 a câte 72 de locuri, iar 2 – a câte 116 locuri.

Trenul pornește în fiecare zi la ora 17:43 din Chișinău și ajunge în Ungheni aproape de ora 21:00. Prețul unei călătorii este de 22 de lei.

Fluxul de știri
0