Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Vezi ce au făcut doi tineri în plină zi, în centrul Capitalei

© Sputnik / Miroslav RotariСнегопад в Кишиневе
Снегопад в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii i-au reținut pe doi tineri din Orhei care sunt suspectați de comiterea mai multor infracțiuni în Capitală.

CHIȘINĂU, 7 feb — Sputnik. Polițiștii din Capitală i-au reținut pe doi tineri de 22 și 25 de ani, originari din raionul Orhei. Aceștia sunt suspectați de comiterea a cel puțin trei furturi. Tinerii au fost surprinși de camerele de supraveghere instalate în interiorul unui magazin chiar în timp ce furau o șurubelniță electrică în valoare de 2500 de lei.

Din alt magazin, amplasat pe strada Mitropolit Varlaam din Capitală, aceştia ar fi furat un telefon mobil de model ”Xiaomi”, în valoare de 4900 de lei, care aparţinea unei angajate a magazinului.

Un alt caz ar fi avut loc în incinta unui magazin de pe şoseaua Hânceşti. Profitând de lipsa de atenție a victimei, i-au furat telefonul mobil de model ”Galaxy J5” în valoare de 5 mii de lei.

Bunurile furate urmează să fie ridicate şi restituite victimelor.

Tinerii sunt cercetați penal pentru furt și riscă închisoare de până la 4 ani. Potrivit poliției, ei au fost judecaţi anterior pentru consumul substanţelor narcotice.

Fluxul de știri
0