Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O structură guvernamentală își întrerupe parțial activitatea. Vezi motivul

© Sputnik / Miroslav RotariPașaport
Pașaport - Sputnik Moldova
Abonare
Una dintre cele mai mari structuri subordonate Guvernului Republicii Moldova își întrerupe parțial activitatea pentru o jumătate de zi.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Unele subdiviziuni ale Agenţiei Servicii Publice își vor întrerupe astăzi, 7 februarie, activitatea, în intervalul orelor 12.00 – 17.00. Instituția anunță despre ”indisponibilitatea unor servicii digitale prestate de Agenție” în legătură cu sistarea livrării energiei electrice programată de furnizorul Gas Natural Fenosa.

Pașaport de tip nou - Sputnik Moldova
Societate
Din 5 februarie, începe perfectarea pașapoartelor noi. Cum arată acestea - FOTO

Printre serviciile cadastrale care nu vor putea fi prestate se numără: depunerea cererii prin internet (comanda online), acces la Banca Centrală de Date, acces la informaţia grafică despre bunurile imobile, verificarea şi recepţia lucrărilor cadastrale și serviciul acces activ la Registrul bunurilor imobile a executorilor judecătoreşti.

La fel, va fi întreruptă deservirea cetăţenilor în unele subdiviziuni teritoriale ale Departamentului Cadastru din mun. Chișinău: SCT Chişinău situat pe str. Armenească 42B, SCT Chişinău nr. 1 de pe str. Ialoveni 100B, Biroul de deservire a cetăţenilor de pe str. A. Puşkin 47, Biroul de deservire a cetăţenilor din str. A.Russo și  Biroul de deservire a cetăţenilor din com. Budeşti.

Tot în a doua jumătate a zilei de 7 februarie, în Chișinău, nu vor fi disponibile serviciile de înregistrare și eliberare a extraselor din Registrul de stat al persoanelor juridice și întreprinzătorilor individuali. De asemenea, din cauza sistării livrării energiei electrice către sediul Agenției Servicii Publice de pe str. A. Puşkin 47, nu va funcționa portalul e-Licențiere.

Fluxul de știri
0