Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul care nu admite concesii: A zis că va face și a făcut

© Sputnik / Miroslav RotariКирилл Габурич
Кирилл Габурич - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Economiei și Infrastructurii a identificat soluții privind problema transportului de persoane din localitatea Puhoi

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Locuitorii satului Puhoi, Ialoveni, vor avea în fiecare zi câte 12 curse directe spre Chișinău. Decizia a fost luată în urma discuțiilor pe care ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, le-a avut cu locuitorii din Puhoi. 

Кирилл Габурич - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Primul ultimatum pus de un nou ministru din Guvernul Filip

Aceștia au solicitat mai multe curse directe pe ruta Chișinău-Puhoi, autocare cu capacitate sporită și orar modificat, astfel încât la orele de vârf cursele să fie suplimentate.

Prin ordinul ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, au fost efectuate un șir de modificări la orarul curselor care leagă localitatea Puhoi de municipiul Chișinău, astfel fiind instituite 12 curse auto regulate pe linia Puhoi-Chișinău-Puhoi.

Alte 38 de curse regulate tranzitează satul Puhoi și, de asemenea, reprezintă o opțiune de deplasare pentru locuitorii satului.

Totodată, a fost dispusă obligativitatea operatorilor de transport de a antrena în orele de vârf unități cu capacitate de îmbarcare de cel puțin 30 de locuri.

Fluxul de știri
0