Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Europarlamentar: În ce condiții Moldova va obține asistență macrofinanciară

© Facebook / Siegfried MureșanSiegfried Mureșan
Siegfried Mureșan - Sputnik Moldova
Abonare
Un europarlamentar a anunțat ce condiții trebuie să îndeplinească țara noastră pentru ca să primească prima tranșă din asistența macrofinanciară de 100 de milioane de euro.

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega - Sputnik Moldova
Politică
Un europarlamentar anunță care ar putea fi soarta Uniunii Europene
CHIȘINĂU, 01 feb — Sputnik. Europarlamentarul român Siegfried Muresan a scris pe pagina sa de Facebook care sunt condițiile exacte pentru ca Republica Moldova să poată beneficia de asistența macrofinanciară din partea UE.

"…banii vor fi acordați când Republica Moldova va îndeplini condiționalitățile agreate în ceea ce privește respectarea statului de drept, combaterea corupției și, mai ales, punerea legislației electorale în acord cu recomandările Comisiei de la Veneția. Totul depinde de îndeplinirea angajamentelor de către Guvernul de la Chișinău", a scris europarlamentarul.

Demnitarul a mai subliniat că intenționează să întreprindă o vizită în Republica Moldova, alături de o delegație a Comisiei pentru bugete a Parlamentului European, cu scopul de a evalua modul în care sunt cheltuite fondurile europene în Republica Moldova.

Fluxul de știri
0