Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie în weekend: Doi bărbați și o femeie și-au pierdut viața

© Sputnik / Miroslav RotariПожар на Чеканах
Пожар на Чеканах - Sputnik Moldova
Abonare
Salvatorii trag un semnal de alarmă: încă trei moldoveni și-au pierdut viața din cauza imprudenței

CHIȘINĂU, 29 ian — Sputnik. În weekend, trei persoane și-au pierdut viața în incendii, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Duminică a decedat o femeie de 91 de ani, din satul Doina, raionul Cahul. Bătrâna s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Potrivit specialiștilor, incendiul ar fi izbucnit din cauza sobei defecte.

Ресторан Кавказская пленница, Кишинев - Sputnik Moldova
Accidente
Coșmarul continuă: O femeie a murit într-un incendiu la Ungheni

Celelalte două cazuri incendiul ar fi izbucnit din cauza imprudenței în timpul fumatului. În localitatea Grimești, raionul Briceni, un bărbat de 64 de ani a adormit cu țigara aprinsă, care a și provocat incendiul. Bărbatul s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Focul a mistuit bunurile aflate în încăpere. Un caz similar a avut loc în Călărași. Un bărbat de 56 de ani a murit în propria locuință. Cadavrul bărbatului a fost găsit de vecini.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare și să evite fumatul în locuințe.

Conform datelor statistice ale IGSU, de la începutul anului în Republica Moldova au avut loc 158 de incendii în care au decedat 23 de persoane.

Fluxul de știri
0