Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coșmarul continuă: O femeie a murit într-un incendiu la Ungheni

Abonare
Gerul care s-a lăsat în ultimele zile îi determină pe oamenii să-și înfierbânte cât mai bine sobele, iar acest lucru poate provoca uneori adevărate tragedii

CHIȘINĂU, 16 ian — Sputnik. Pompierii au fost alertați astă noapte, la ora 03:52, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Cetireni, raionul Ungheni. Din păcate, acesta s-a soldat cu o victimă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care a stabilit că focul a cuprins în totalitate casa și o anexă a acesteia. În interior a fost depistat cadavrul proprietarei, o femeie în vârstă de 83 de ani. Specialiștii studiază circumstanțele producerii incendiului.

Intervenția pompierilor la Glodeni - Sputnik Moldova
Accidente
(VIDEO) Încă un incendiu, de data asta la Glodeni: Focul a făcut ravagii

Un alt caz care a pus în pericol viața unei persoane a avut loc în localitatea Paustova, raionul Ocnița. Aici o femeie în vârstă de 35 de ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon, în urma exploatării unei sobe defecte. Persoana a fost internată la spitalul raional pentru îngrijiri medicale.

Potrivit datelor Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI, de la începutul anului 2018 în Republica Moldova au avut loc 8 incendii care au avut drept cauză exploatarea cu încălcări a sobelor și nerespectarea regulilor antiincendiare.

Fluxul de știri
0