Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dezvăluiri exclusive: Cum l-au înjosit Ghimpu și Chirtoacă pe Grozavu

© Photo : Primăria Municipiului ChişinăuNistor Grozavu
Nistor Grozavu - Sputnik Moldova
Abonare
Înjosit și desconsiderat, întotdeauna ca un „pudelioc" în două lăbuțe, gata să-l servească pe Chirtoacă și pe alții care dirijează PL, a declarat un fost primar general al Capitalei.

Primăria Ungheni - Sputnik Moldova
Politică
Pavel Turcu dă de pământ cu primarul de Ungheni: Zebre pe gazon – VIDEO
CHIȘINĂU, 29 ian — Sputnik. Fostul edil șef al municipiului Chișinău, Serafim Urechean, l-a caracterizat în acest fel pe viceprimarul Capitalei, Nistor Grozavu.

Luni, fiind prezent în studioul Sputnik Moldova, Urechean a declarat că Grozavu „semna la stânga și la dreapta toate prostiile pe care era obligat să le semneze".

El a precizat că cei care îl obligau pe Grozavu să semneze tot felul de documente erau Ghimpu și Chirtoacă, dar și alți fruntași ai liberalilor.

Amintim că Grozavu, în calitatea sa de primar general interimar, a numit ieri în funcție doi viceprimari ai municipiului Chișinău, după care a renunțat la interimatul funcției de primar general în favoarea Silviei Radu. Nistor Grozaavu va exercita în continuare funcția de viceprimar al Capitalei.

Fluxul de știri
0