Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pavel Turcu dă de pământ cu primarul de Ungheni: Zebre pe gazon – VIDEO

© Sputnik / Victor CiobanuPrimăria Ungheni
Primăria Ungheni - Sputnik Moldova
Abonare
Sunt mulți cei care afirmă că pe Pavel Turcu l-a călcat ursul pe-o ureche. Cine știe? O fi având dreptate respectivii. Dar dacă Turcu nu are ureche muzicală, atunci în mod sigur că el are spirit de observație. Să vedeți ce descoperire uimitoare a făcut acesta în orașul Ungheni.

CHIȘINĂU, 27 nov — Sputnik, Sergiu Praporșcic. Pavel Turcu a făcut o descoperire uimitoare în orașul Ungheni: mai multe treceri de pietoni din această localitate dau direct de pe carosabil pe gazon. Pare incredibil, dar este adevărat. Cui nu-i vine să creadă, nu are decât să privească filmul făcut de Pavel Turcu, pe care l-a și plasat pe pagina sa de pe facebook.

Și nu este vorba de o singură treceri de pietoni la care pietonii nu au acces, ci de multe, multe. Atât de multe încât ai impresia că cei care au instalat trecerile de pietoni în orașul Ungheni sunt duși cu pluta.

Priviți și dumneavoastră, dacă nu mă credeți. Filmulețul a acumulat peste 600 de vizualizări în doar o singură zi.

Pavel Turcu îi face reproș primarului de Ungheni, Alexandru Ambros, pe care, spune Turcu, l-a votat de trei ori.

Fluxul de știri
0