Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie la vânătoare: Și-a pierdut viața în împrejurări neclare

© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimediaЗима
Зима - Sputnik Moldova
Abonare
Tânărul dat anterior în căutare a fost găsit mort în apele râului Nistru

TIRASPOL, 23 ian — Sputnik, Irina Leahova. Scafandrii de la Direcția principală pentru situații excepționale a MAI al Transnistriei au descoperit în râul Nistru cadavrul lui Mihail Nicolaev, care era căutat două zile. Tânărul a dispărut în dimineața zilei de 21 ianuarie, în timp ce se afla la vânătoare pe o insulă din apropierea malului stâng al Nistrului, în dreptul satului Parcani. Autoritățile au aflat despre asta de la tatăl lui Mihail, informează serviciul de presă al MAI.

Ружье, архивное фото - Sputnik Moldova
Accidente
Tragedie la Sângerei: Un bărbat a fost împușcat din imprudență de prietenul său

„După ce a împușcat o rață, Mihail a urcat în barcă și a pornit în josul apei după pradă. Peste un timp, el a dispărut din câmpul de vedere al tatălui său, ceața fiind extrem de densă. Mai târziu, barca a fost găsită răsturnată, iar bărbatul nu mai era acolo", au comunicat responsabili din cadrul instituției.

Pe parcursul întregii zile de ieri, până în amurg, specialiștii de la Direcția principală pentru situații excepționale au efectuat lucrări de scufundare. A fost cercetat fundul râului, însă căutările nu au dat rezultat. Astăzi căutările au continuat, iar scafandrii au găsit în Nistru corpul neînsuflețit al vânătorului dispărut. Acesta nu avea urme de moarte violentă.

Cadavrul urmează a fi supus expertizei medico-legale.

Fluxul de știri
0