Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie la Sângerei: Un bărbat a fost împușcat din imprudență de prietenul său

CC0 / Pixabay / sluehr3g / Ружье, архивное фото
Ружье, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Tragedia s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă într-o pădure din satul Nicolaevca, raionul Sângerei

CHIȘINĂU, 13 ian — Sputnik. Un bărbăat din satul Nicolaevca, raionul Sângerei și-a pierdut viața în timpul unei vânători de fazani, după ce a fost împușcat din imprudență de un alt vânătorю

Potrivit șefului Direcției Generale Securitate Publică a IGP, Marin Maxian, totul s-a întâmplat după ce grupul alcătuit din patru vânători din localitatea Nicolaevca au decis să plece acasă.

”Cazul a avut loc la orele 10:25, în momentul când vânîătorii au decis să încheie vânătoarea. În momentul când se pregăteau să urce în unitatea de transport pentru a se deplasa spre domiciliu, un vânător, care urma și el să urce în automobi, din neatenție, cureaua armei s-a agățat de o piesă  a automobilului, la căderea și lovirea acesteia de pământ s-a produs tragerea, astfel a fost rănit vânătorul care se afla în interiorul automobilului”, a declarat Maxian.

Oamenii legii au precizat că ei dețineau legal armele de vânătoare de mai mult de zece ani și aveau și actele necesare și fișa de recoltare care le permitea participarea la vânătoare.

Fluxul de știri
0