Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șeful Direcției Locativ-Comunale Chișinău – prima victimă a ninsorilor

© Sputnik / Evghenii PanasencoСнегопад в Кишиневе 21.04.2017
Снегопад в Кишиневе 21.04.2017 - Sputnik Moldova
Abonare
La sugestia primarului interimar al Capitalei, Silvia Radu, șeful Direcției Locativ-Comunale Chișinău, Petru Gontea, și-a dat demisia.

Circulaţie dificilă din cauza ninsorii - Sputnik Moldova
(VIDEO) Iată ce s-a întâmplat în această noapte din cauza ninsorilor abundente
CHIȘINĂU, 22 ian — Sputnik. În cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Capitalei, primarul general interimar, Silvia Radu, a anunțat că Petru Gontea părăsește fotoliul de șef al Direcției Locativ-Comunale.

Motivul este simplu: faptul că săptămâna trecută angajații acestei Direcții nici măcar nu și-au propus să deszăpezească trotuarele și curțile din Chișinău, așa cum fac deja de peste 20 de ani. În același timp, a menționat Silvia Radu, Direcția Transport a Capitalei a curățat operativ drumurile de zăpadă și polei, astfel că circulația rutieră nu a fost periclitată de precipitații.

"Săptămâna trecută am avut o situație de stare excepțională. S-a lucrat la deszăpezirea arterelor principale foarte bine. S-a lucrat și zi, și noapte — lucru care merită să fie menționat", a spus Silvia Radu.

Dar primarul interimar a amintit că nu au fost deszăpezite curțile și trotuarele.

"Locuitorii Chișinăului sunt foarte nemulțumiți de faptul că nu s-a intervenit pe trotuare, nu s-a intervenit în curțile locatarilor și asta înseamnă că trebuie să revedem complet planul de intervenții", a spus ea.

„Nu vreau să-l învinuiesc și să dau toată vina pe domnul Gontea, dar am convenit cu dumnealui că ar fi cazul să avem o nouă viziune într-un nou format. Să avem o persoană nouă în fruntea Direcției Locativ-Comunale", a declarat Silvia Radu.

Fluxul de știri
0