Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ghețușul face victime. Sute de oameni au ajuns la spital cu traumatisme

© Facebook / Mihai MoldovanuMihai Moldovanu
Mihai Moldovanu - Sputnik Moldova
Abonare
Gheața formată în urma ninsorilor de săptămâna trecută a transformat trotuarele din Capitală într-un adevărat patinoar. În timp ce autoritățile caută soluții, numărul pacienţilor cu traumatisme este în continuă creştere
Ghețușul face victime. Sute de oameni au ajuns la spital cu diferite traumatisme

Ghețușul de pe trotuarele din Capitală face tot mai multe victime. În doar patru zile, 265 de persoane au ajuns la spital cu traumatisme. Anunțul a fost făcut de şeful Direcţiei Sănătate din cadrul Primăriei Municipiului Chişinău, Mihai Moldovanu.

„În 104 cazuri, oamenii s-au adresat la Institutul de Urgență. În 61 de cazuri, pacienții s-au adresat la serviciul municipal de traumatologie. Toți pacienții primesc îngrijiri medicale, unii dintre ei sunt spitalizați", a declarat Mihai Moldovanu.

Și numărul cazurilor de infecții respiratorii a crescut. Potrivit lui Mihai Moldovanu, pe parcursul săptămânii trecute au fost înregistrate 2004 cazuri noi de infecții respiratorii. Cei mai afectați sunt copiii de până la 17 ani — 1944 de cazuri.

Fluxul de știri
0