Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat din nordul Moldovei a vrut să doarmă cu amanta și soția într-un pat

CC0 / Pixabay / 405459 / A woman in lingerie
A woman in lingerie - Sputnik Moldova
Abonare
Omul i-a spus soției că ar vrea să doarmă toți trei în aceeași cameră și în același pat. Vezi ce s-a întâmplat mai departe

CHIȘINĂU, 21 ian – Sputnik. Telenovelă uluitoare în nordul Moldovei, unde un bărbat din Suceava, România, a vrut să doarmă în pat cu amanta și cu soția. Băut bine, omul și-ar fi prezentat presupusa iubită ca fiind verișoara lui.

Rudele soției geloase au scos-o pe amantă din casă. A doua zi, bărbatul a sunat la 112 spunând că doi polițiști i-au răpit verișoara. 

Căruță pe Șoseaua Alexandriei - Sputnik Moldova
O poveste de dragoste năucitoare în trei. Ea de 74 de ani, iar ei de 70 și 80

Oamenii legii au fost trimiși în localitatea suceveană Siminicea, sesizați pentru un conflict, notează obiectivdesuceava.ro. Ajunși la fața locului, au constatat că Nicolae Tucaliuc, un bărbat de 50 de ani care sunase la 112, era, de fapt, cel care făcea scandal, fiind în stare avansată de ebrietate.

Amețit de alcool, omul a refuzat să se legitimeze. Potrivit libertatea.ro, polițiștii au aflat că bărbatul a adus-o acasă pe Tatiana Nagâţ, o femeie de 49 de ani din Dorohoi, pe care a prezentat-o ca fiind verișoara sa.

Omul i-a spus soției că ar vrea să doarmă toți trei în aceeași cameră și în același pat. Nevasta nu a fost de acord pentru că și-a dat seama că femeia era, de fapt, amanta lui Nicolae. Atunci a început un scandal monstru.

Bărbatul care a vrut să doarmă în același pat cu amanta și cu soția s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie. Nicolae Tucaliuc a fost amendat cu 2.000 de lei românești pentru că apelat abuziv numărul de urgență 112 și pentru că i-a înjurat pe oamenii legii.

Fluxul de știri
0