Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O poveste de dragoste năucitoare în trei. Ea de 74 de ani, iar ei de 70 și 80

© SputnikCăruță pe Șoseaua Alexandriei
Căruță pe Șoseaua Alexandriei - Sputnik Moldova
Abonare
O poveste de dragoste năucitoare, în care sunt implicați doi bărbați de 80 și 70 de ani și o femeie de 74 de ani a bulversat o țară întreagă

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Un caz ieșit din comun a fost înregistrat într-o localitate din județul Harghita, România. Este vorba despre o poveste de dragoste în care sunt implicate trei persoane: soțul, soția și amantul – vecin. Până aici pare totul banal, dar vârsta eroilor face din această istorie adevărată, care are un final tragic, o întâmplare mai puțin obișnuită. 

Перед сексом - Sputnik Moldova
Societate
Sexul la bătrânețe: periculos pentru unii, benefic pentru alții

Doi bătrâni, soțul de 80 de ani și soția de 74, din Plăieșii de Jos, duceau o viață obișnuită. Moș Andrei avea o gospodărie mare și nu a renunțat la muncă nici la această vârstă venerabilă. Mătușa Polixenia îl ajuta pe soț cum putea și avea grijă de casă. 

Pentru ca să reușească cu toate treburile din gospodărie, moș Andrei îi cerea des ajutorul vecinului, pe nume Poli, în vârstă de 70 de ani. Totul bine până la un moment dat, când nea Andrei a auzit vorbe prin sat că soția l-ar înșela cu vecinul de 70 de ani și nu oricum, ci chiar în propria casă în timp ce stăpânul dormea.   

Săgeata lui Cupidon i-a străpuns pe cei doi vecini septuagenari în timp ce moș Andrei îl invita pe Poli în casă să ia masa împreună. Ca să nu dea de bănuit, Polixenia îi punea în mâncare soțului de 80 de ani somnifere. Acesta adormea, iar cei doi bătrâni se delectau în plăcerile carnale chiar pe patul conjugal al soților. 

Într-o bună zi, nea Andrei i-a cerut socoteala soției, însă aceasta în loc să discute, a luat un ac pentru frigărui și a încercat să-l înfigă în pieptul bătrânului. Enervat, moș Andrei a luat un cuțit și l-a înfipt, potrivit polițiștilor, de 27 de ori în bătrână care a decedat pe loc. 

Acum moș Andrei se află în închisoarea din Jilava, nu departe de București, și așteaptă să fie supus expertizei psihiatrice. Acesta este acuzat de omor, iar dacă medicii psihiatri vor stabili că el are discernământ, atunci moș Andrei riscă să stea până la sfârșitul vieții în penitenciar. 

Despre soarta de mai departe a amantului nu se cunoaște nimic.

Fluxul de știri
0