Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Businessmeni din mai multe țări se reunesc în februarie la Cahul, Moldova

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaOameni de afaceri
Oameni de afaceri - Sputnik Moldova
Abonare
La Cahul va avea loc un eveniment de anvergură pentru oamenii de afaceri din mai multe țări.

CHIȘINĂU, 21 ian – Sputnik. Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu Centrul Enterprise Europe Network, invită agenţii economici să participe la Forumul Internaţional de Afaceri, care va avea loc pe data de 1 februarie, în municipiul Cahul.

Evenimentul este organizat în cadrul celei de-a XVII-a ediţii a Expoziţiei Naţionale “Fabricat în Moldova”, care se va desfăşura în perioada  31 ianuarie – 4 februarie,  la Chişinău. Expoziţia „Fabricat în Moldova” este organizată anual de CCI şi are drept obiective principale promovarea produselor şi serviciilor autohtone.

Москва - город-организатор Чемпионата мира 2018 года - Sputnik Moldova
Rusia
Colaborare între reprezentații mediilor de afaceri din Rusia și Transnistria

Forumul de afaceri din Cahul îşi propune să devină o platformă importantă pentru dinamizarea relaţiilor comercial-economice şi stabilirea parteneriatelor de afaceri între companiile din Republica Moldova şi ţările din Uniunea Europeană, regiunea Dunării, bazinul Mării Negre, Comunitatea Statelor Independente,  regiunea CEFTA.

”Obiectivul evenimentului este de a promova imaginea regiunii de sud a ţării, precum şi a economiei locale drept o destinaţie atractivă pentru dezvoltarea afacerilor şi plasarea investiţiilor”, anunță CCI.

La eveniment se preconizează participarea a peste 100 de întreprinderi din Republica Moldova şi din străinătate, reprezentând diverse sectoare precum: agricultura, industria agro-alimentară, tehnologii informaţionale şi comunicaţii, textile, sectorul construcţiilor, energie regenerabilă, sectorul auto, industriile creative. 


Fluxul de știri
0