Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

SOS. O Ambulanță în care era un pacient a avut nevoie de ajutorul salvatorilor

Abonare
Mai rămân încă impracticabile drumurile de acces spre patru localități din Moldova, alte 62 de sate nu au lumină, iar echipajul unei Ambulanțe a solicitat ajutorul salvatorilor

CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. Conform datelor prezentate în această dimineață de Inspectoratul General pentru Situații de Uregență, în prezent nu sunt înregistrate trasee naționale blocate. 

Conform informației Administrației de Stat a Drumurilor mai rămîne dificilă situația privind accesul spre localitățile Lipceni și Surcova, raionul Rezina, dar și în Zvezdocica, Florica, raionul Căușeni. Pe parcursul ultimelor 24 de ore pentru dezăpezirea și curățarea traseelor au fost anternate 230 de unități de tehnică cu 377 de persoane. 

Лампочка - Sputnik Moldova
Peste 180 de localități din Moldova rămân încă în beznă

Potrivit informației oferite de furnizorii de energie electrică către data de 20 ianuarie, ora 7.00, mai rămân fără energie electrică 62  de localități din 7 raioane. Urmează să fie reconectați consumatori din raioanele Criuleni, Căușeni, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Taracla, Cimișlia și UTA Găgăuzia. 

Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii au avut 7 intervenții pentru deblocarea mijloacelor de transport, fiind tractate 10 mijloace auto, inclusiv o ambulanță cu pacient. Acțiunile salvatorilor au fost necesare pe drumurile locale și traseele din raioanele Șoldănești, Anenii Noi, Criuleni, Taraclia, Dubăsari, Rezina, Orhei și Cantemir. 

Nivelul de alertă meteo, ridicat. În Moldova se așteaptă o noapte de groază>>>

Pentru monitorizarea, prevenirea și lichidsrea situațiilor de risc, în toată țara au intervenit 463 de salvatori și pompieri cu 135 de autospeciale.


Fluxul de știri
0