Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea rea a dat peste cap activitatea Aeroportului Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariВзлетно-посадочная полоса
Взлетно-посадочная полоса - Sputnik Moldova
Abonare
Administrația Aeroportului Internațional Chișinău anunță că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, sunt înregistrate întârzieri la sosiri și plecări

CHIȘINĂU, 18 ian – Sputnik. Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă pe Aeroportul Internațional Chișinău. Până în seara zilei de joi, 18 ianuarie, în Moldova este valabil codul portocaliu de precipitații abundente și vânt puternic. 

Circulaţie dificilă din cauza ninsorii - Sputnik Moldova
Vreme rea în Moldova. Mai multe posturi vamale au fost închise

Administrația Aeroportului Internațional Chișinău anunță că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, sunt înregistrate întârzieri la sosiri și plecări.

”Pe Aeroportul Internațional Chișinău traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare abundentă și vânt cu rafale. Ţinem să menţionăm că se intervine constant cu utilajul propriu modern pentru operaţiunile de deszăpezire, astfel încât să fie asigurate condiții optime pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a zborurilor pe Aeroportul Chișinău”, anunță responsabilii de la aeroport într-un comunicat de presă.

În același timp, posibilitatea anulării unor curse ţine strict de reglementările companiilor aeriene privind operarea în condiţii meteo dificile.

Pasagerii sunt îndemnați să verifice site-ul oficial al aeroportului pentru a afla dacă cursa la care au bilet urmează a fi operată conform programului inițial. 


Fluxul de știri
0