Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vreme rea în Moldova. Mai multe posturi vamale au fost închise

Abonare
Serviciul Vamal le recomandă participanților la traficul transfrontalier să evite temporar traversarea frontierei prin mai multe posturi vamale

CHIȘINĂU, 18 ian – Sputnik. Posturile vamale ” Giurgiulești 1” și ”Ceadâr-Lunga 2” și-au sistat temporar activitatea în legătură cu lipsa curentului electric în posturile vamale corespondente de pe teritoriul Ucrainei, cauzată de o avarie la rețelele electrice de distribuție.

Аномальные морозы в Югре - Sputnik Moldova
Nivelul de alertă meteo, ridicat. În Moldova se așteaptă o noapte de groază

Serviciul Vamal anunță că limitări de circulație mai sunt instituite și prin postul vamal de tip debarcader ”Molovata”. Aici, din cauza vântului puternic, este sistată activitatea bacului care face legătura între localitățile Molovata Veche și Molovata Nouă.

Serviciul Vamal le recomandă participanților la traficul transfrontalier să evite temporar traversarea frontierei prin aceste posturi vamale sau să opteze pentru alte posturi aflate în proximitate. Harta interactivă a punctelor de trecere poate fi vizualizată pe pagina web a Serviciului Vamal.


Fluxul de știri
0