Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Încă un incendiu, de data asta la Glodeni: Focul a făcut ravagii

Abonare
La Glodeni a ars un complex de agrement

CHIȘINĂU, 15 ian — Sputnik. Incendiul a izbucnit în dimineața zilei de ieri,la un complex de agrement din orașul Glodeni.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), ieri, 14 ianuarie, serviciul 901 a recepționat un apel la ora 10:30 fiind anunțat că a izbucnit acest incendiu.

La fața locului au intervenit patru autospeciale. Pompierii au localizat arderea, pentru ca aceasta să nu se răspândească. Potrivit primelor informații, focul a mistuit o parte din local și o baie cu aburi.

Incendiul a afectat bunurile materiale din baie, bucătărie, antreu și anexa localului. Flăcările au cuprins și 300 de metri pătrați din acoperișul complexului.

Pompierii au reușit să stingă focul fără ca acesta să i-a amploare. Cauza izbucnirii focului și toate circumstanțele urmează a fi stabilite de către specialiștii IGSU. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, de la începutul anului 2018, în Republica Moldova, au avut loc 64 de incendii în care și-au pierdut viața șapte persoane.

Fluxul de știri
0