Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Încăierare cu cuțite într-o școală: 15 persoane au fost rănite

© Flickr / JamejKМужчина с ножом, фото из архива
Мужчина с ножом, фото из архива - Sputnik Moldova
Abonare
Conflictul dintre un fost și un actual elevi al unei școli din orașul Perm, Federația Rusă, a degenerat într-o încăierare cu cuțitele, soldându-se cu 15 răniți

CHIȘINĂU, 15 ian — Sputnik. Conflictul care a avut loc într-o instituție de învățământ din Perm a degenerat într-o bătaie cu aplicarea cuțitelor, producând 15 victime. Acestea s-au ales cu răni, 12 persoane fiind spitalizate, informează serviciul de presă al administrației regiunii Perm.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Mama care și-a tăiat cei doi copii cu cuțitul avea tulburări psihice

Conform informației oferite de sursă, luni dimineața, la școala nr. 127, situată pe strada Krupskaia, doi băieți s-au luat la bătaie. Elevii și pedagogii care erau de față au încercat să-i despartă. La un moment dat, cei doi bătăuși — unul fost și altul actual elev al acestei școli — au scos cuțitele.

În consecință au avut de suferit 15 persoane, dintre care 12 au fost spitalizate.

„O profesoară și doi adolescenți de 15 și 16 ani au fost internați în stare gravă la spital, unde au fost supuși intervențiilor chirurgicale", a comunicat administrația locală.

Ambii inițiatori ai conflictului au fost reținuți de poliție. Pe numele lor au fost intentate dosare penale pentru tentativă de omor.

Fluxul de știri
0