Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mama care și-a tăiat cei doi copii cu cuțitul avea tulburări psihice

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Medicii au stabilit că femeia, în vârstă de 36 de ani, care și-a înjunghiat cei doi copii de un an și 12 ani cu cuțitul, după care a încercat să se sinucidă nu era în deplinătatea facultăților mintale

CHIȘINĂU, 11 aug – Sputnik. Mama care și-a înjunghiat cei doi copii de un an și 12 ani, după care a încercat să se sinucidă avea tulburări psihice. 

Messer - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Caz șocant în Chișinău: O mamă și-a înjunghiat copiii de 1 și 12 ani

Nenorocirea a avut loc în noaptea de miercuri spre vineri, în sectorul Botanica din Chișinău, într-un apartament de pe strada Trandafirilor. Toți trei sunt internați la spital în stare gravă, dar stabilă. Fetița este internată la Spitalul pentru copii ”V. Ignatenco”, băiețelul – la Centrul Mamei și Copilului, iar mama – la Spitalul de Urgență din Chișinău.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență, Petru Craveț, a declarat pentru Sputnik-Moldova că femeia a fost supusă unui examen de specialitate în urma căruia s-a stabilit că nu este în deplinătatea facultăților mintale. 

”Femeia a fost consultată de un medic psihiatru, care a stabilit că aceasta are tulburări psihice”, a declarat Craveț.  

Femeia, în vârstă de 36 de ani, și-a înjunghiat copiii de un an și 12 ani, după care a încercat să se sinucidă, tăindu-și venele. Aproape de miezul nopții, aceasta a luat un cuțit și a înjunghiat-o în regiunea toracică de câteva ori pe fetița sa de un anișor. După aceasta, s-a îndreptat spre băiatul său de 12 ani pe care l-a atacat fără milă. Aceasta și-a străpuns propriul copil cu cuțitul de vreo 20 de ori. Băiatul a fost rănit în toate regiunile corpului: față, mâini, picioare, torace. Unele împunsături de cuțit au fost penetrante. Potrivit medicilor, băiatul se află într-o stare foarte gravă.  

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik-Moldova că pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Fluxul de știri
0