Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pavel Filip: Guvernul va sta departe de disputele politice

© Sputnik / Miroslav RotariПавел Филип и Андриан Канду
Павел Филип и Андриан Канду - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Pavel Filip consideră că noua echipă a Cabinetului de Miniștri este una unită și eficientă

CHIȘINĂU, 10 ian — Sputnik. "De astăzi, Guvernul Republicii Moldova are o nouă formulă. Am încredere că experiența ṣi profesionalismul noilor colegi vor aduce rezultate mai bune ṣi mai rapide pentru țara noastră. Iar aspectul tehnocrat va crește încrederea cetățenilor și a partenerilor externi în activitatea Executivului", a scris premierul Pavel Filip pe pagina sa de facebook.

"Totodată, această componentă va ține Guvernul departe de disputele și polemicile politice. Sunt sigur că vom fi o echipă unită ṣi eficientă ṣi că la finalul anului vom putea sta în fața cetățenilor noștri spunându-le că am făcut tot ce s-a putut pentru a le asigura o viață mai bună", a mai scris Pavel Filip. Amintim că astăzi dimineața președintele Parlamentului, Andrian Candu, care a exercitat temporar interimatul funcției de președinte al țării, a semnat decretul de învestire a noilor miniștrii desemnați.

Candu a semnat decretul în locul președintelui Igor Dodon, care a refuzat să facă acest lucru.

Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc la reședința de stat.

Fluxul de știri
0